Programma

Schrijf u in voor onze geweldige activiteiten met een gezellige groep leeftijdsgenoten en vrijwilligers!

Meer Lezen

Word Vrijwilliger

OpStapBus is altijd op zoek naar behulpzame, enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Meer Lezen

Word Donateur

Wij zijn afhankelijk van onze sponsoren. Wij hebben uw hulp dus hard nodig! Sponsor ons zodat wij onze bus kunnen onderhouden!

Meer Lezen

Wie zijn wij?

Download onze flyer met volledige informatie

De OpStapBus verzorgt complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. De Stichting OpStap Capelle kan dat doen dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Met de OpStapBus brengen we u naar een museum, een natuurpark, een winkelcentrum of een ander bijzonder evenement. We halen u thuis op en brengen u na afloop ook weer veilig naar huis. Voor het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage.

Eerdere deelnemers waardeerden het reizen met een kleine groep, de onderlinge contacten en de aandacht en begeleiding door onze vrijwilligers.

Iedere twee maanden hebben we een nieuw programma. In beginsel bieden we voor alle doordeweekse dagen een uitstapje aan, en soms ook in het weekend.

Wilt u ook een programmaboekje thuis gestuurd krijgen? Stuur dan een mail naar info@opstapbuscapelle.nl, of meld u via dit formulier aan voor OpStapBus Capelle! U betaalt daarvoor € 18,00 per jaar.

Programma

De eerstkomende dagen :

Bekijk HIER ons volledige programma


“The Roaring Twenties” – Isala Theater – 16 februari 2024


  • Halloween diner Horecavakschool
    Zeer gezellig diner op de Horecavakschool waar het thema Halloween was.De gasten vonden het zeer gezellig en hebben lekker gegeten. Gr Dorres van den Berg
  • Kröller-Müller Museum Otterlo 23 september 2022
    Een gezellige rit naar de Veluwe met een bezoekje aan het Kröller-Müller museum. Een gezellig gezelschap mooie rit mooi weer en tevreden gasten. Met dank aan Kees Voorwinden die ons weer veilig thuisbracht.
  • Wielewaal in Lopik
    Een leuk uitje naar de Wielewaal in Lopik. Heerlijk op het terras koffie of thee gedronken met eigengebakken appeltaart. Een prachtige tuin met leuke zitjes en veel gezellige dingen in de tuin. Dus volop genieten,zeker omdat het prachtig weer was. Het museum was ook interessant over de natuur. Bij de klompenwinkel was van alles te…
Stichting OpStap