Programma

Schrijf u in voor onze geweldige activiteiten met een gezellige groep leeftijdsgenoten en vrijwilligers!

Meer Lezen

Word Vrijwilliger

OpStapBus is altijd op zoek naar behulpzame, enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Meer Lezen

Word Donateur

Wij zijn afhankelijk van onze sponsoren. Wij hebben uw hulp dus hard nodig! Sponsor ons zodat wij onze bus kunnen onderhouden!

Meer Lezen

Wie zijn wij?

Download onze flyer met volledige informatie

De OpStapBus verzorgt complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. De Stichting OpStap Capelle kan dat doen dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Met de OpStapBus brengen we u naar een museum, een natuurpark, een winkelcentrum of een ander bijzonder evenement. We halen u thuis op en brengen u na afloop ook weer veilig naar huis. Voor het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage.

Eerdere deelnemers waardeerden het reizen met een kleine groep, de onderlinge contacten en de aandacht en begeleiding door onze vrijwilligers.

Iedere twee maanden hebben we een nieuw programma. In beginsel bieden we voor alle doordeweekse dagen een uitstapje aan, en soms ook in het weekend.

Wilt u ook een programmaboekje thuis gestuurd krijgen? Stuur dan een mail naar info@opstapbuscapelle.nl, of meld u via dit formulier aan voor OpStapBus Capelle! U betaalt daarvoor € 18,00 per jaar.

Programma

De eerstkomende dagen :

Bekijk HIER ons volledige programma


Kröller-Müller museum 23 september 2022

Een gezellige rit naar de Veluwe met een bezoekje aan het Kröller-Müller museum. Een gezellig gezelschap mooie rit mooi weer en tevreden gasten. Met dank aan Kees Voorwinden die ons weer veilig thuisbracht.

  • Huifkartocht Otterlo 7 juni 2022
    Een leuke tocht in de huifkar, waarbij we genoten van de rust en ruimte van de prachtige natuur rondom Otterlo. Op het ritme van de rustige tred van de paarden reden we door uitgestrekte eeuwenoude bosgebieden en over heide- en zandverstuivingen.
  • Horeca Vakschool
    Vandaag reden we met een volle bus naar de Horecavakschool in Rotterdam. Leerlingen worden hier opgeleid voor een beroep in de Horeca, als kok, of als serveerder in het restaurant. 4e jaars hebben deze avond een heerlijk 3-gangenmenu verzorgd in het sfeervolle restaurant van de school. Al gauw zat de stemming erin en was er…
  • Loosdrechtse Plassen
    Kunst en koffie Abrona kerkje Kockengen tijdens uitje Loosdrechtse Plassen 29 april 2022
Stichting OpStap