Programma

Schrijf u in voor onze geweldige activiteiten met een gezellige groep leeftijdsgenoten en vrijwilligers!

Meer Lezen

Word Vrijwilliger

OpStapBus is altijd op zoek naar behulpzame, enthousiaste vrijwilligers voor onze activiteiten. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Meer Lezen

Word Donateur

Wij zijn afhankelijk van onze sponsoren. Wij hebben uw hulp dus hard nodig! Sponsor ons zodat wij onze bus kunnen onderhouden!

Meer Lezen

Wie zijn wij?

Download onze flyer met volledige informatie

De OpStapBus verzorgt complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. De Stichting OpStap Capelle kan dat doen dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Met de OpStapBus brengen we u naar een museum, een natuurpark, een winkelcentrum of een ander bijzonder evenement. We halen u thuis op en brengen u na afloop ook weer veilig naar huis. Voor het uitstapje betaalt u een eigen bijdrage.

Eerdere deelnemers waardeerden het reizen met een kleine groep, de onderlinge contacten en de aandacht en begeleiding door onze vrijwilligers.

Iedere twee maanden hebben we een nieuw programma. In beginsel bieden we voor alle doordeweekse dagen een uitstapje aan, en soms ook in het weekend.

Wilt u ook een programmaboekje thuis gestuurd krijgen? Stuur dan een mail naar info@opstapbuscapelle.nl, of meld u via dit formulier aan voor OpStapBus Capelle! U betaalt daarvoor € 18,00 per jaar.

Programma

De eerstkomende dagen :

Bekijk HIER ons volledige programma


Graan & Zo  Oud Alblas – Museum Voorhuis Bleskensgraaf – 19 maart 2024


  • Lunch Horecavakschool 8 maart 2024
    Uitje naar de Horeca Vakschool in RotterdamTussen 11.00 en 12.00 uur werden de klanten opgehaald en reden wij met een volle bus naar de Noordsingel.Veel gasten hebben in Rotterdam gewoond en genoten van de busrit. Onderweg viel het op dat veel veranderingen waren door sloop van huizen en nieuwbouw.Bij de horeca vakschool werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen.De tafel was gezellig gedekt en…
  • The Roaring Twenties – Isala Theater -16 februari 2024
    Een ontzettend vrolijke ,gezellige avond waar we na afloop van een lekker glaasje drank konden genieten dat al klaar stond. Prima georganiseerd door het ISALA. Voor herhaling vatbaar zei iedereen. Groeten, Dorres
  • Rondleiding Stadhuis Rotterdam – 5 februari 2024
    Rondleiding stadhuis Rotterdam Met een volle bus klanten gingen we via een leuke route richting Rotterdam. De stemming zat er goed in. Bij aankomst in Rotterdam gingen we eerst koffie drinken bij Served op de Coolsingel vlakbij het stadhuis. Een hippe tent die goed in de smaak viel bij onze oudere klanten. Na de koffie zijn we lopend naar het stadhuis gegaan. Dat viel…
Stichting OpStap