Kröller-Müller Museum Otterlo 23 september 2022

Een gezellige rit naar de Veluwe met een bezoekje aan het Kröller-Müller museum. Een gezellig gezelschap mooie rit mooi weer en tevreden gasten. Met dank aan Kees Voorwinden die ons weer veilig thuisbracht.

Wielewaal in Lopik

Een leuk uitje naar de Wielewaal in Lopik.

Heerlijk op het terras koffie of thee gedronken met eigengebakken appeltaart. Een prachtige tuin met leuke zitjes en veel gezellige dingen in de tuin. Dus volop genieten,zeker omdat het prachtig weer was. Het museum was ook interessant over de natuur. Bij de klompenwinkel was van alles te koop. Tot slot nog een lekker ijsje, door een plaatselijke boer gemaakt.

Ook onderweg genieten van de natuur op de Lekdijk en de smalle weggetjes.

Chauffeur Hans en begeleidster Truus

Huifkartocht Otterlo 7 juni 2022

Een leuke tocht in de huifkar, waarbij we genoten van de rust en ruimte van de prachtige natuur rondom Otterlo. Op het ritme van de rustige tred van de paarden reden we door uitgestrekte eeuwenoude bosgebieden en over heide- en zandverstuivingen.

Horeca Vakschool

Vandaag reden we met een volle bus naar de Horecavakschool in Rotterdam. Leerlingen worden hier opgeleid voor een beroep in de Horeca, als kok, of als serveerder in het restaurant. 4e jaars hebben deze avond een heerlijk 3-gangenmenu verzorgd in het sfeervolle restaurant van de school. Al gauw zat de stemming erin en was er weer genoeg stof om bij te praten.

Loosdrechtse Plassen

Kunst en koffie Abrona kerkje Kockengen tijdens uitje Loosdrechtse Plassen 29 april 2022

Kunst en koffie Abrona kerkje Kockengen tijdens uitje Loosdrechtse Plassen 29 april 2022

Stichting OpStap