Loosdrechtse Plassen

Kunst en koffie Abrona kerkje Kockengen tijdens uitje Loosdrechtse Plassen 29 april 2022

Tocht over de Veluwe

Chauffeur Peter en begeleider Karin hebben mij en de zes andere deelnemers een heerlijke dag bezorgd. De koffie in Doorn was ons eerste rustpunt met mooi uitzicht. Voorts werd de Schaapskooi bezocht, de schapen waren helaas op de heide. Daarna doorgereden naar het prachtig gelegen schitterde Kasteel Staverden met een symmetrisch aangelegde tuin. De lunch werd genoten in de naastgelegen brasserie waar we het gelukkig grotendeels droog hebben kunnen houden. Via een uitgelezen route over de bloeiende heide door de Kroondomeinen naar Hoog Soeren. Aldaar nog even gepauzeerd met een drankje. En toen weer op weg naar Capelle. Het was een bijzondere dag om weer met een vol busje op stap te zijn. Gelukkig hebben de Stichting OpStapbus en alle vrijwilligers de afgelopen nare periode voor zover mij bekend doorstaan . Hartelijk dank voor deze heel fijne dag. Hr Konijnenberg.

OpStapBus rijdt weer vanaf woensdag 2 maart 2022 !

Het Bestuur van de OpStapBus heeft besloten weer een programmaboekje uit te brengen met uitjes in de maanden maart en april 2022. Alle bij ons ingeschreven klanten krijgen dit programmaboekje eind volgende week thuisbezorgd of via de Email toegestuurd. Het programma overzicht op deze website zal per eind februari beschikbaar zijn.

Het kantoor van de OpStapBus is weer telefonisch te bereiken vanaf woensdag 16 februari a.s. Wij zijn bereikbaar iedere woensdag en donderdag van 10.00 – 14.00 uur om uw inschrijving(en) te noteren en vragen te beantwoorden.Reisverslag Pannenkoekenrestaurant

...“Waar zullen we nu eens naar toe gaan met de OpStapBus?” is net zo’n spannende vraag als “Wat eten we vanavond”. Naast alle leuke ideeën van de vrijwilligers, organiseert ook het Ouderenfonds regelmatig iets leuks. Op donderdag 21 september vertrok de OpStapBus voor een dagje uitwaaien aan zee en een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant.

Stichting OpStap